Serija Forerunner

Trčanje. Sprint. Takmičenje. Triatlon. Vožnja sobnog bicikla. Plivanje. Biciklizam. Veslanje

Vi možete sve, a sada to može i vaš sat.

ČLAN TIMA

Ako govorimo o neprekidnom ažuriranju tempa, udaljenosti i vremena, satovi Forerunner 25 i 35 vaši su savršeni suigrači. Funkcija Virtual Pacer govori vam kada trebate ubrzati ili usporiti tako što uspoređuje trenutni tempo i ciljani tempo. Neka vas motiviraju upozorenja na osobne rekorde.

Forerunner® 25

Forerunner® 35

MENTOR

Učitelj vas dodatno vodi kada se pripremate za sledeću veliku trka. Odaberite neki od postojećih planova treniranja ili prilagodite svoj na Garmin Connect i zatim ih odmah učitajte na svoj sat. Kad je uparen sa pametnim telefonom, funkcija praćenje u stvarnom vremenu omogućuje vašoj porodici i prijateljima da vas podstiču dok trčite. Forerunner 235 pokazuje vašu zonu otkucaja srca na prvi pogled zahvaljujući merenju pulsa na zglobu.

Forerunner® 230

Forerunner® 235

EKSPERT

Da biste bili bolji nego jučer, morate analizirati svaki statistički podatak i zatim pažljivo pratiti svoj oporavak kako biste potom mogli intenzivnije trenirati. Ako se koristi s pulsmetar trakom na prsima, Forerunner 735XT može procijeniti vaš maksimalni VO2 i predvidjeti vaše performanse. Poboljšajte svoju formu uz naprednu dinamiku trčanja kao što je balans dodira s tlom, duljina koraka i omjer vertikalne oscilacije.

Forerunner® 735XT

Novo

Forerunner®935

Podignite svoje trčanje na potpuno novi nivo. Ovaj jednostavan sat za trčanje prati udaljenost, tempo, puls i lične rekorde. Zahvaljujući pametnim obaveštenjima ostaćete povezani dok trčite i nikada nećete propustiti poziv niti poruku. Napredak možete beležiti i dok ne trčite uz funkciju za praćenje aktivnosti koja broji vaše korake u danu.

1Kada je uparen s kompatibilnim telefonom.
2Tačnost praćenja aktivnosti
3Kada se upari sa monitorom pulsa koji se isporučuje sa nekim modelima. Isporučuje se sa nekim modelima, za druge se prodaje odvojeno.
4Prodaje se odvojeno

  • #

Budite u formi i povezani uz Forerunner 35. Ovaj jednostavan GPS sat za trčanje s merenjem pulsa na ručnom zglobu je mali i lagan, ima sve što vam je potrebno da trčanje podignete na sledeći nivou. Merenje pulsa na ručnom zglobu1 omogućuje vam trčanje bez pulsmetar trake na grudima, dok vam razni sportski profili omogućavaju treniranje na način koji vam odgovara. Takođe je opremljen korisnim funkcijama kao što su Auto Pause® i režim trčanje/hodanje. Forerunner 35 sadrži funkciju pametnog povezivanja koja omogućava da primate pozive, SMS poruke i druga kratka obaveštenja sa telefona2 pravo na ruku. Također omogućava automatski prenos2 na Garmin Connect™, našu besplatnu online fitness zajednicu gde se možete pridružiti takmičenjima, dobijati korisne sadržaje i deliti svoj napredak kad dostignete ciljeve.

1Tačnost praćenja aktivnosti
2Kada je uparen s kompatibilnim telefonom

Ako uparite Forerunner 230 i kompatibilan telefon, zvučna upozorenja će vam pomoći da održite tempo. Pametne funkcije1 uključuju obaveštenja i Connect IQ aplikacije. Druge funkcije povezivanja uključuju automatski prenos sadržaja na Garmin Connect i praćenje u stvarnom vremenu. Napredna vežbanja i planove treniranja možete preuzeti na svoj sat sa Garmin Connect-a.

1Kada je uparen sa kompatibilnim telefonom.
2Kada se upari sa monitorom pulsa koji se isporučuje sa nekim modelima. Isporučuje se sa nekim modelima, za druge se prodaje odvojeno.

Budite u zoni i istrčite lični rekord pomoću tehnologije merenja pulsa Elevate™. Grafičke prikaz sata u boji govori vam u kojoj ste zoni, a puls izmeren na zglobu ruke vam pomaže da efikasnije trenirate. Pametne funkcije1 uključuju obaveštenja i Connect IQ™ aplikacije. Uključuje funkcije povezivanja kao što su automatski prenos sadržaja na Garmin Connect™ i zvučna upozorenja.

1Tačnost praćenja aktivnosti
2Kada je uparen sa kompatibilnim telefonom.

Budite bolji sportista danas nego što ste bili juče uz 735XT. Ovaj GPS multisport sat i sat za trčanje opremljen je tehnologijom za merenje pulsa1 na zglobu Garmin Elevate™ pa možete trenirati i takmičiti se bez ograničenja kada je vreme da stanete na startnu liniju ili sednete na bicikl. Ako želite naprednu dinamiku trčanja i bicikliranja2, maksimalni VO2 i još mnogo toga, koristite monitor pulsa na grudima i saznajte sve podatke koji su vam potrebni da budete bolji nego juče. Ostanite povezani uz pametna obaveštenja3, automatski prenos podataka3 i uživajte u kompatibilnosti sa Connect IQ3 prilagođenim izgledima sata i aplikacijama.

1Tačnost praćenja aktivnosti
2Kada se koristi sa monitorima pulsa HRM-Run™ ili HRM-Tri™ koji. Isporučuje se sa nekim modelima, za druge se prodaje odvojeno.
3Kada je uparen sa kompatibilnim telefonom.

Ako je vaš cilj nadmašiti jučerašnje rezultate, Forerunner 935 pravi je sat za vas. Vrhunski i lagan GPS sat za trčanje/triatlon dizajniran je za ozbiljno treniranje. Baš kao i vi. Zahvaljujući preciznim podacima koje nudi, poput dinamike trčanja2, pulsa na ručnom zglobu1, statusa treniranja i maksimalnog VO2, pomaže vam da precizno prilagodite svoje treniranje i oporavak kako biste postali još bolji sportista. Za takmičara u vama tu je i funkcija Strava Live Segments pa svako trčanje ili vožnju možete pretvoriti u virtuelno takmičenje. Ako vam je stalo i do dizajna, možete brzo promeniti zamenjivu narukvicu za svaki novi sport ili stil. Takođe se odlikuje pametnim obaveštenjima3 i mogućnosti automatskog prenosa3, kao i kompatibilan sa portalom Connect IQ™ u kojoj možete pronaći prilagođene izglede sata i aplikacije.

1Tačnost praćenja aktivnosti
2Kad se koristi sa senzorom dinamike trčanja (prodaje se zasebno) ili sa HRM-Run ili HRM-Tri senzorom. Isporučuje se sa nekim modelima, za druge se prodaje odvojeno.
3Kada je uparen sa kompatibilnim telefonom.

PAMETNA OBAVEŠTENJA1

Prikazuje upozorenja za pozive, poruke e-pošte, tekstualne poruke i druga upozorenja.

1Kada je uparen s kompatibilnim telefonom.

Praćenje u stvarnom vremenu1

Neka vaša obitelj i prijatelji prate vaše trčanje u stvarnom vremenu.

1Kada je uparen s kompatibilnim telefonom

Virtual Pacer

Uspoređuje vaš trenutni i ciljni tempo.

KOMPATIBILAN SA MONITOROM PULSA / pedometrom

Traka za puls daje vam trenutnu povratnu informaciju, a pedometar mjeri udaljenost kada ste u dvorani ili izvan dometa GPS-a.

Metrički podaci o trčanju

Pratite ključne aspekte napretka trčanja i fitnessa praćenjem udaljenosti, kalorija, tempa i mnogih drugih parametara.

MERENJE PULSA NA ZGLOBU1

Elevate® tehnologija merenja pulsa na ručnom zglobu prati vaš puls tokom celog dana kako biste mogli trčati bez pulsmetra na grudima.
1Tačnost praćenja aktivnosti

FUNKCIJE POVEZIVANJA1

Kad je uparen sa kompatibilnim pametnim telefonom, Forerunner 35 povlači obaveštenja o SMS porukama, društvenim medijima i drugim sadržajima i upozorava vas na njih na satu. Takođe možete upravljati muzikom, primati automatske nadogradnje softvera i omogućiti prijateljima i porodici da prate vaše trčanje uz LiveTrack funkciju.
1Kada je uparen sa kompatibilnim telefonom

Trčanje/hodanje

Trčanje sa pauzama za hodanje jednostavno je zahvaljujući režimu trčanje/hodanje. Neka vas vaš sat obavesti kad je vreme da usporite ili ubrzate.

Upozorenja vibracijom

Korisna upozorenja vibracijom obaveštavaju vas o napomenama za trčanje, ciljevima u praćenju aktivnosti1, pametnim obaveštenjima2 i virtualnom praćenju napretka.
1Tačnost praćenja aktivnosti 2Kada je uparen sa kompatibilnim telefonom

PAMETNA OBAVEŠTENJA1

Prikazuje upozorenja za pozive, poruke e-pošte, tekstualne poruke i druga upozorenja.

1Kada je uparen s kompatibilnim telefonom.

Maksimalni VO22

Procena maksimalnog volumena kiseonika koji možete potrošiti tokom aktivnosti.

2Kada se upari sa senzorom broja otkucaja srca koji se isporučuje s nekim modelima. Isporučuje se sa nekim modelima, za druge se prodaje odvojeno.

Automatska SINHRONIZACIJA1

Automatski prenosi podatke u aplikaciju Garmin Connect Mobile ili na vaš računar kako biste ih mogli kasnije pregledati.

1Kada je uparen sa kompatibilnim telefonom.

Napredni treninzi

Stvorite personalizovane vežbe sa postavljenim ciljevima tačno onakve kakve želite.

MERENJE PULSA NA ZGLOBU1

Merenje pulsa na zglobu: Elevate tehnologija neprekidno meri vaš puls pa možete trčati bez trake.

1Tačnost praćenja aktivnosti

PAMETNA OBAVEŠTENJA2

Prikazuje upozorenja za pozive, poruke e-pošte, tekstualne poruke i druga upozorenja.

2Kada je uparen sa kompatibilnim telefonom.

Maksimalni VO23

Procena maksimalnog volumena kiseonika koji možete potrošiti tokom aktivnosti..

3Forerunner 235 pomoću ugrađenog optičkog pulsmetra može izračunati maksimalni VO2. Korišćenje dodatne trake za puls dat će preciznije vrijednosti.

Automatska SINHRONIZACIJA2

Automatski prenosi podatke u aplikaciju Garmin Connect Mobile ili na vaš računar kako biste ih mogli kasnije pregledati.

2Kada je uparen s kompatibilnim telefonom.

Napredni treninzi

Stvorite personalizovane vežbe sa postavljenim ciljevima tačno onakve kakve želite.

Opširnija fiziološka merenja1

Meri vaš puls1 kako bi izračunao napor, stanje performansi i laktatni prag.

1Kada se koristi sa monitorom pulsa koji se isporučuje sa nekim modelima. Isporučuje se sa nekim modelima, za druge se prodaje odvojeno.

Napredna dinamika trčanja2

Meri balans dodira s tlom, dužinu koraka, odnos vertikalne oscilacije i još mnogo toga.

Dužina koraka: meri dužinu koraka tokom trčanja, što je usko povezano sa tempom.

Balans dodira s tlom: meri balans vremena dodira sa tlom kako bi utvrdio trčite li simetrično.

Omjer vertikalne oscilacije %: trošak kretanja napred prema odredištu. Niska vrednost ukazuje na nizak "trošak", tj. malo poskakivanja u odnosu na veliku dužinu koraka.

2Kada se koristi s monitorima pulsa HRM-Run™ ili HRM-Tri™ . Isporučuje se sa nekim modelima, za druge se prodaje odvojeno.

Podaci o pulsu tokom plivanja3

Daje izveštaje intervala i podatke o pulsu u stvarnom vremenu kada se koristi sa monitorom pulsa HRM-Swim.

3Kada se upari s HRM-Run , Swim™ ili Tri senzorom. Isporučuje se s nekim modelima, za druge se prodaje odvojeno.

Multisport aktivnost

Ugrađeni profili aktivnosti za trčanje, biciklizam, plivanje, cross-country skijanje, veslačke sportove, terensko trčanje, planinarenje i vežbe snage.

Connect IQ prilagođavanja

Personalizujte svoj uređaj preuzimanjem besplatnih izgleda sata, aplikacija i polja podataka sa Connect IQ portala.

Pređite velike udaljenosti zahvaljujući dugom trajanju baterije

Kad ste usred najtežeg triatlona ili ultramaratona potrebna vam je baterija u koju se možete pouzdati. Forerunner 935 opremljen je baterijom koja traje 24 sata u GPS načinu rada i do 60 sati u načinu rada za uštedu energije UltraTrac™. A kada ga upotrebljavate kao pametni sat. Baterija traje do 2 nedelje pre potrebe za ponovnim punjenjem. .

Pokrivenost signalom GPS i GLONASS sistema

Idite kuda god vas treniranje odvede zahvaljujući prijemniku signala GPS i GLONASS satelita koji vas bolje prati u zahtevnijim okruženjima nego što je to moguće samo uz GPS Uz to, sat sadrži i ugrađeni barometar za kvalitetnije podatke o nadmorskoj visini.

Više sportova i multisport funkcije

Postignite bolje rezultate od jučerašnjih u bilo kojem odabranom sportu zahvaljujući nizu multisport funkcija koje uključuju sve od trčanja i biciklizma do cross-country skijanja. Sa istinski multisport mogućnostima sata Forerunner 935 odabrani sport možete jednostavno promeniti u hodu.

Status treniranja

Koliko je vaš trenutni plan treniranja zaista efikasan? Forerunner 935 odgovara na to pitanje. Kompanija Garmin udružila se sa kompanijom Firstbeat kako bi vam obezbedila nova merenja poput statusa treniranja koji procenjuje vaša zadnja treniranja i indikatore performansi pa vam na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti.
Saznajte više

Vaš novi omiljeni faktor oblika

Zaboravite na krute tradicionalne multisport satove zahvaljujući udobnom dizajnu zbog kojeg ovaj sat možete nositi celi dan. Ovaj lagani sat teži manje od 50 grama i napravljen je za prave sportiste. Uz to, novi opcionalni QuickFit™ kaiševi omogućuju jednostavnu zamenu traka kako biste promenili izgled kad god to želite.

Posetite Connect IQ portal i na kompatibilan Garmin uređaj preuzmite aplikaciju Strava Live Suffer Score kako biste danas bili višestruko bolji nego juče. Connect IQ portal takođe je mesto na kojem možete pronaći i preuzeti besplatne prilagođene izglede sata, widgete, aplikacije i polja za podatke. Prilagodite sebi omiljeni uređaj i neka vam se željeni podaci uvek nalaze nadohvat ruke. Kupite sat Forerunner® 735XT ili Forerunner® 935 kako biste besplatno uživali u 60-dnevnom korišćenju Strava Premium naloga. Ova vam pretplata omogućuje da vidite kakav je vaš suffer score u poređenju sa drugim Strava sportistima.

Connect IQ

Sve se svodi na to
ko najviše želi
pobediti.

Poslušajte Kellynu priču

Planovi treninga

Bilo da trenirate za prvu trku od 5 kilometara ili svoj prvi maraton, mi imamo plan treninga za vas. Uz pomoć stručnjaka napravili smo različite 12-o nedelje planove treninga za sve nivoe kondicije i udaljenosti. Ako ima napredne funkcije vežbanja, možete čak napraviti raspored vežbi i poslati na sat i uživati u usluzi trenera u realnom vremenu.

Garmin Connect

VVreme je za pokret. Garmin Connect™ je besplatna online zajednica u kojoj ljudi u pokretu mogu sačuvati, planirati i deliti aktivnosti. Budite bolji nego juče u broju pređenih koraka ili velikoj trci. Primajte digitalne Insights sadržaje1 poput podsetnika za kretanje i zdravstvenih saveta prilagođenih vašoj statistici i navikama. Povežite se sa drugim korisnicima radi izazova i takmičenja. Dostupno na vašem računalu ili kompatibilnom mobilnom uređaju.
1Dostupno korisnicima usluge Garmin Connect koji koriste funkcije za praćenje aktivnosti.
Saznajte više

Running Dynamics

Ako želite efikasnije trčati, analiza dinamike trčanja predstavlja odličan početak. Ova vam biomehanička merenja mogu pomoći razumeti vaš stil i trendove trčanja kako biste postali bolji. Tokom trčanja prikazuju se podaci za kadencu, vertikalnu oscilaciju, vreme dodira sa tlom, balans vremena dodira sa tlom, dužinu koraka i razmeru vertikalne oscilacije, koje kasnije možete pregledati. To je kao da se vaša trkačka kondicija analizira u prodavnici sa opremom za trčanje ili sportskoj laboratoriji, ali vam je potreban samo vaš Forerunner sat i kompatibilna dodatna oprema koja meri dinamiku trčanja. Sa obzirom na to da dinamika trčanja obuhvata način na koji se vaše celo telo kreće u prostoru, nije je moguće meriti na ruci. Za ta je merenja potrebna dodatna oprema na telu koja se uparuje sa vašim satom.

Running Dynamics Pod

Ovaj je jednostavan senzor toliko mali da verovatno nećete primetiti da ga nosite. Jednostavno ga pričvrstite na pojas šorca ili trenerke na leđima, pokrenite sat i krenite trčati.

HRM-Run

Ova neprimetna udobna traka za grudi napravljena je posebno za trkača takmičara. Modul je mali i lagan i u potpunosti pristaje unutar trake.

Saznajte više Go

HRM-Tri

HRM-Tri senzor napravljen je posebno za triatlonsku trku, ali vam tokom trčanja daje ista merenja dinamike trčanja kao i ostali senzori. Izvrstan je za trčanje, bicikl i plivanje na otvorenim vodama.

Saznajte više Go

Uporedi uređaje

Forerunner® 25 Forerunner® 35 Forerunner® 230 Forerunner® 235 Forerunner® 735XT Forerunner®935
Ekran u boji
Auto Pause®
Auto Lap®
Lični rekordi
Virtual Pacer
Proračun potrošnje kalorija na osnovu pulsa
Izračun potrošenih kalorija
Prilagodljivi ekran(i)
Napredno vežbanje
Brzinomer
Procena maksimalnog VO2
Savetnik za oporavak
Predviđanje trke
FUNKCIJE POVEZIVANJA
Brojač koraka
Automatski cilj
Traka podsetnika na kretanje
Praćenje spavanja
Upozorenje o tempu
MERENJE PULSA NA ZGLOBU1
Connect IQ
Napredna dinamika trčanja
Test stresa na osnovu promene pulsa
Strava Suffer Score
Strava Live Segmenti
Laktatni prag
Stanje performansi
Efekt anaerobnog vežbanja
Efekt aerobnog vežbanja
Opterećenje treniranja
Status treniranja
1Tačnost praćenja aktivnosti