Hodajte. Trčite. Vozite bicikl. Plivajte. Igrajte golf. Penjite se. Skačite. Krenite.
Upoznajte nosive uređaje koji pomažu da se danas krećete malo više nego juče.

Namenjen deci

Stimulišite svog malog sportistu na kretanje uz ovaj uređaj za praćenje aktivnosti koji je posebno osmišljen za decu. Brojanje aktivnih minuta, koraka i praćenje spavanja motivišu dete na život ispunjen zdravim navikama. Osim toga detetu jednostavno možete dodeliti zadatke pa ga možete motivisati nagradama.

vívofit® jr.

Praćenje sa stilom

Nikada nemojte menjati stil za funkcionalnost. Priuštite sebi željene funkcije praćenja aktivnosti, uključujući brojanje koraka i udaljenosti, praćenje neaktivnosti, pa čak i impresivno trajanje baterije od 1 godine u obliku prekrasnog, klasičnog sata. Uz vívomove možete imati sve.

vívomove

POKRENITE se

Hodajte, trčite, vozite bicikl, plivajte, trčite na orbitreku i više se krećite uz uređaj za praćenje aktivnosti koji neprekidno prati vaš napredak. Move IQ omogućuje prebacivanje između različitih načina kretanja bez potrebe za pokretanjem i zaustavljanjem merača vremena aktivnosti.

vívofit® 3

Trenirajte sa SRCEM

Nosite vívosmart 3 ili vívosmart HR+ ako želite da vam se puls meri ceo dan i noć uz pomoć Garmin Elevate tehnologije merenja pulsa na zglobu – bez dodatnog pojasa.

Novo

vívosmart® 3

vívosmart® HR+

Za bolju IGRU

Volite trčati, voziti bicikl, plivati, planinariti, skijati, voziti snowboard, veslati ili čak uspravno veslati na dasci za surfanje? Ovi pametni satovi prate vašu statistiku u sportovima koje volite i mere puls na zglobu1 ili kad nosite senzor pulsa. Ako želite izaći, ali i dalje ostati povezani, pametna obaveštenja2 upozoriće vas na dolazne pozive, poruke, e-poštu i podsetnike iz kalendara.
1Tačnost praćenja aktivnosti 2Kada je uparen a kompatibilnim telefonom

vívoactive® HR

Novo

Deco i roditelji, obratite pažnju. Uz vívofit jr. računajte i vreme za zabavu. Ovaj vodootporan uređaj za praćenje aktivnosti dovoljno je udoban i dovoljno čvrsto prianja da se može nositi svaki dan, bilo da se dete nalazi u školi, na igralištu, a može se nositi i tokom noći. vívofit jr. motiviše decu nagradama i novim nivoima mobilne avanturističke igre koje mogu otključavati. Roditelji iz pozadine mogu pratiti aktivnosti deteta i dodeljivati im zadatke putem besplatne prateće mobilne aplikacije. Svime upravlja odrasla osoba sa svog mobilnog uređaja, što roditeljima omogućuje više zabave i izbegavanje stresa.

1Tačnost praćenja aktivnosti

        Nezavisno o tome koračate li u visokim potpeticama ili službenom odelu, uz vívomove možete uživati u luksuzu celodnevnog praćenja aktivnosti, a da pri tome ne morate žrtvovati svoj stil. Elegantan sat broji korake i prati spavanje. A uz impresivno trajanje baterije do 1 godine, vívomove je spreman za pokret kad i vi.

        Bilo da se krećete kancelarijom ili idete na trčanje, vívofit 3 automatski prepoznaje aktivnost pomoću Garmin Move IQ senzora pokreta i prikazuje aktivnost na Garmin Connect™ portalu. Udoban je za nošenje pa može neprekidno biti na ruci kako bi pratio vaše spavanje i brojao korake. Uređaj će vas nakon 1 sata neaktivnosti upozoriti i na ekranu prikazati crvenu traku podsetnika na kretanje. Vodootporan je, baterija mu traje godinu dana i možete ga ušminkati izmenjivim narukvicama iz stilske kolekcije kako bi savršeno odgovarao svakom trenutku vašeg aktivnog stila života.

        1Tačnost praćenja aktivnosti

        Upotpunite svoj stil, nemojte se takmičiti sa njime. Pametni uređaj za praćenje aktivnosti vívosmart 3 odlikuje se elegantnim dizajnom i skrivenim ekranom koji se uključuje samo kad je potrebno. On prati vaše aktivnosti, uključujući korake, broj spratova na koje ste se popeli, spavanje i još mnogo toga. Takođe sadrži funkciju Move IQ™ koja automatski otkriva kad započnete sa nekom aktivnošću, i pametna obaveštenja koje dolaze pravo na vaš ručni zglob. Elevate™ tehnologija merenja pulsa na ruci omogućava neprestano praćenje pulsa i pristup alatima za praćenje kondicije i zdravlja. Procenite nivo svoje kondicije pomoću procene maksimalnog VO2 pa čak procenite i približnu starost u odnosu na kondiciju. Pratite svoje zdravlje uz celodnevno praćenje stresa. Uz to, novi profili aktivnosti i praćenja ponavljanja vaše vežbanje čine još praktičnijim.

        1Tačnost praćenja aktivnosti 2Kada je uparen sa kompatibilnim telefonom

        Istovremeno pratite aktivnosti i ostanite povezani uz vívosmart HR+, uređaj za praćenje aktivnosti sa GPS-om i Elevate tehnologijom merenja pulsa na ruci ™. vívosmart HR+ ne samo da broji korake, kalorije, spratove na koje ste se popeli i minute intenzivnog vežbanja, već pomoću GPS satelita takođe prati koliku ste udaljenost prešli i koliko brzo dok trčite, hodate ili dok se bavite drugim aktivnostima, bilo da ste na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Dok ste u pokretu, nikada se nećete osećati odsečenima od sveta zahvaljujući sveobuhvatnom rasponu pametnih obaveštenja kao što su : porukame e-pošte, pozivima, SMS porukama, kao i napomenama iz kalendara i društvenih mreža.

        1Tačnost praćenja aktivnosti 2Kada je uparen sa kompatibilnim telefonom

        Unesite još više srca u sportove koje volite. Elevate™ tehnologija meri puls na ruci i prati količinu naprezanja bez trake za merenje pulsa na grudima. Oživite svoj sat i dodajte mu dašak stila pomoću besplatnih prilagođenih izgleda sata, aplikacija i još mnogo toga što možete preuzeti sa Connect IQ™ portala . vívoactive HR takođe se odlikuje baterijom koja traje čak 8 dana kad se uređaj koristi kao sat, a osim toga je i vodootporan pa ga možete nositi uvek i svuda.

        1Kada je uparen s kompatibilnim telefonom

        Vek trajanja baterije duži od 1 godine

        vívofit jr. sadrži bateriju koju može zameniti korisnik i koja traje duže od godinu dana, što znači da deca neće morati prekidati zabavne trenutke kako bi priključila sat na izvor napajanja i napunila ga. Osim toga je savršen za celodnevno nošenje: udoban je za nošenje, deca ga jednostavno mogu staviti bez pomoći, vodootporan je, izdržljiv te otporan na mrlje i gubitak boje.

        Podaci za sada i za kasnije

        Bacite jedan pogled na vívomove i videćete koliko ste koraka prešli i traku podsetnika za kretanje, no vaš sat beleži i mnoštvo drugih podataka koje kasnije možete pregledati na svom telefonu2 ili računaru. vívomove automatski tokom dana prenosi podatke u aplikaciju Garmin Connect Mobile pa možete pregledati podatke o broju pređenih koraka, pređenoj udaljenosti, potrošenim kalorijama i mnoge druge.

        1Tačnost praćenja aktivnosti 2Kada je uparen sa kompatibilnim telefonom

        Move IQ

        Nema potrebe za pokretanjem i zaustavljanjem merača vremena aktivnosti svaki put kada započnete sa novom aktivnošću. vívofit 3 automatski razlikuje pokrete za trčanje, hodanje, vožnju bicikla, plivanje i trčanje na orbitreku, a zatim vam omogućuje pregled svih dnevnih aktivnosti u usluzi Garmin Connect™.

        Stvarno skriveni ekran

        Vi ste zvezda, ne vaš uređaj za praćenje aktivnosti. Iz tog se razloga vívosmart 3 odlikuje skrivenim ekranom koji se uključuje samo kad je potrebno. U suprotnom se besprekorno stapa sa uređajem. vívosmart 3 savršen je dodatak bez obzira je li vaš stil upečatljiv i dramatičan ili elegantan i diskretan.

        Procenite svoj maksimalni VO2

        vívosmart 3 naš je prvi uređaj za praćenje aktivnosti koji sadrži procenu maksimalnog VO2 i koji obrađuje podatke o pulsu prikupljene na ruci kako biste bolje poznavali svoji trenutni nivo kondicije. Prikupljanjem podataka o maksimalnom VO2 vívosmart 3 takođe može proceniti vašu fizičku spremu tj. doba koja se sa vremenom te napornim radom i vežbanjem može smanjiti.

        Celodnevno praćenje stresa

        Želite znati kako vaše telo reaguje na promenjive nivoe stresa? vívosmart 3 stalno prati varijabilnost pulsa odnosno fleksibilnost vašeg srca od otkucaja do otkucaja. Zbog toga vam može prikazati reakciju tela na fizički i emocionalni stres. Pregledajte svoju trenutnu reakciju na stres na uređaju ili ga sinhronizirajte sa Garmin Connect™-om  da biste videli kako se nivo stresa menja kroz dan.

        Pametno povezivanje

        Ono što vívosmart čini pametnim uređajem jeste mogućnost pregled poruka e-pošte, SMS poruka, obaveštenja  sa društvenih mreža i još mnogo toga na ruci. Kako biste pratili svoj užurban život na najpraktičniji mogući način, možete čak i upravljati svojom muzikom ili VIRB® akcionom kamerom u samo nekoliko brzih dodira.

        Vežbe snage i praćenje ponavljanja

        vívosmart 3 sadrži aktivnost izvođenja vežbi snage koja automatski broji ponavljanja. Ostavite notes kod kuće i pratite vežbe, ponavljanja, setove i vreme odmora na uređaju. Kad se vaš uređaj sinhronizira sa Garmin Connect-om  na kraju vežbanja, te podatke možete pregledati na telefonu ili računaru te dobro proučiti što ste postigli.

        Praćenje aktivnosti1 uz GPS

        vívosmart HR+ vaš je novi partner za svakodnevne aktivnosti, a dovoljno je lagan i tanak da ga nosite i kada ne vežbate. Navedene funkcije i GPS nalaze se u kućištu elegantnog dizajna koje je osmišljeno upravo za vaš aktivan stil života: osim ekrana koji je uvek uključen, tu je i baterija koja traje do 5 dana kada je uključen način rada za praćenje aktivnosti. Bilo da vežbate ili ste se uputili na sastanak, GPS ugrađen u uređaj nudi preciznije praćenje udaljenosti, vremena i brzine. Sada svaki dan možete biti bolji nego juče.

        1Tačnost praćenja aktivnosti

        Ugrađene sportske aplikacije

        Mnogo je dodatne opreme koja vam pomaže izvući maksimum iz sportova, ali telefoni se ne ubrajaju u takvu opremu. Uz uređaj sa GPS-om koji trčanje, vožnju bicikla, plivanje, skijanje, snowboarding, golf, veslanje, i druge aktivnosti1 prati sa vašeg zgloba, možete se znojiti celi dan dok je vaš telefon na sigurnom.

        1Tačnost praćenja aktivnosti

        Otključajte stazu u sklopu mobilne avanturističke igre

        Uređajem za praćenje aktivnosti vívofit jr. roditelji mogu upravljati pomoću kompatibilne aplikacije. Aplikacija vam omogućava praćenje više dece, a nakon automatske sinhronizacije1 sa vašim pametnim telefonom, za svako ćete dete videti broj koraka, pratiti spavanje, dnevne aktivnosti i zadatke. Podelite obaveze i zadatke, saznajte koliko nagradnih novčića ima svako dete ili pozovite celu porodicu da učestvije u takmičenju  u nedeljnom koracima, a sve to pomoću pametnog telefona.

        1Kada je uparen sa kompatibilnim telefonom (Nije dostupno za telefone sa Windows operativnim sistemom)

        Saznajte više

        Vreme je za pokret. Garmin Connect™ je naša besplatna online zajednica u kojoj ljudi u pokretu mogu spremiti, planirati i deliti aktivnosti. Budite bolji nego juče u broju pređenih koraka ili velikoj trci. Primajte digitalne Insights sadržaje1 poput podsetnika za kretanje i zdravstvenih saveta prilagođenih vašoj statistici i navikama. Povežite se sa drugim korisnicima radi izazova i takmičenja. Dostupno na vašem računaru ili kompatibilnom mobilnom uređaju.

        Saznajte više

        Ravnoteža vašeg aktivnog života

        Zakoračite u zdraviji život uz Garmin Index™ pametnu vagu, vagom koja meri ono što je važno. Vaga meri težinu, indeks telesne mase (BMI), procenat masnog tkiva, procente vode,  koštane i mišićne masu. Garmin Index povezuje se putem Wi-Fi® veze što vam omogućuje bežično sinhronizovanje podataka sa Garmin Connect™portalom, našom besplatnom online fitness zajednicom.

        Saznajte više Wi-Fi® je registrovani trgovački znak kompanije Wi-Fi Alliance.

        Koji vam uređaj najviše odgovara?

        Uređaj vívofit jr. vívomove vívofit 3 vívosmart 3 vívosmart HR+ vívoactive HR
        Device vívofit® jr. vívomove vívofit® 3 vívosmart® 3 vívosmart® HR+ vívoactive® HR
        Koraci
        Udaljenost
        Kalorije
        Personalizovani dnevni cilj
        Vreme
        Traka podsetnika na kretanje Zvučna upozorenja
        Praćenje spavanja
        Merenje pulsa na zglobu
        Bežična / automatska sinhronizacija
        Merač vremena aktivnosti
        Ekran sa pozadinskim osvetljenjem
        OLED ekran
        Pametna obaveštenja
        Upozorenja vibracijom
        Ekran osetljiv na dodir U boji
        Pronađi moj telefon
        VIRB® daljinski upravljač
        Kontrole playera muzike
        GPS
        Ugrađena aplikacija za trčanje
        Ugrađena aplikacija za golf
        Ugrađena aplikacija za biciklizam
        Ugrađena aplikacija za plivanje
        Ugrađena aplikacija za snow board / skijanje
        Ugrađena aplikacija za uspravno veslanje na dasci za surfanje
        Move IQ
        Ugrađena aplikacija za aerobno vežbanje
        Praćenje kondicije
        Praćenje ponavljanja
        Aplikacija za vežbe snage
        Broj spratova na koje ste se popeli
        Celodnevno praćenje stresa
        Automatsko pokretanje aktivnosti
        Connect IQ
        Minuti intenzivnog vežbanja1
        Aktivni minuti
        Merač vremena za zadatke
        Merač vremena
        Trajanje baterije Više od 1 godine Više od 1 godine Više od 1 godine Do 5 dana Do 3 nedelje kada se koristi kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti. Do 10 sati kada se koristi kao GPS Do 7 dana kada se koristi kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti. Do 13 sati kada se koristi kao GPS
        Device vívofit® jr. vívomove vívofit® 3 vívosmart® 3 vívosmart® HR+ vívoactive® HR
        Device Saznajte više Saznajte više Saznajte više Saznajte više Saznajte više Saznajte više
        • 1Proračun intenzivnih minuta pretpostavlja umerenu aktivnost.

        Pokrenite se s nama

        Poboljšavanje zdravlja zaposlenih i smanjenje troškova zdravstvenog osiguranja uobičajeni su ciljevi poslodavaca, ali izazov je ispunjavanje potreba učesnika sa različitim nivoima fizičke kondicije. Kompanija Garmin zna da jedna veličina ne odgovara svima, stoga u ponudi imamo raspon uređaja koji će zadovoljiti potrebe vaših učesnika. Ovi se pouzdani uređaji mogu besprekorno povezati sa wellness programom za kompanije i tako osiguravaju motivaciju vašim zaposlenima i prepoznaju njihove potrebe. Saznajte kako partnerstvo sa nama podstiče vaše zaposlene na aktivnost.